VLOERVERWARMING

Toptechnics Dryfloor

Het nieuwe droogsysteem voor vloerverwarming.

Geringe opbouwhoogte en lage thermische inertie.

Geringe opbouwhoogte en lage thermische inertie.

In het algemeen hebben ze een geringe opbouwhoogte en worden ze vaak als “droog systeem” uitgevoerd. Ze kunnen in enkele minuten verwarmen en zijn ook geschikt voor niet-continu gebruik. Dankzij hun kenmerken zijn ze perfect voor renovatie en voor nieuwbouw met een hoge thermische efficiëntie.

-  Dekvloer is niet vereist

-  Op vol vermogen in 45 minuten

-  Minimale opbouwhoogte, minder dan 3 cm

Eenvoudig, praktisch, efficiënt.

Het revolutionaire systeem met een lage opbouwhoogte en grootste energie-efficiëntie, ideaal voor renovaties en nieuwbouw.

Voordelen droog systeem

 • Snelle en efficiënte verwarming
 • Leg je nieuwe vloer bovenop de oude!
 • Bespaar tijd en geld met minder stappen betrokken.
 • Maximaal comfort
 • Ook geschikt als plafond- en wandverwarming
 • Voor verwarming en koeling
 • Totale opbouwhoogte minder dan 3 cm
 • Eenvoudige en snelle plaatsing
 • Ideaal voor renovatie en nieuwbouw met hoge energie-efficiëntie

Met parket

 1. Bestaande vloer
 2. Paneel Toptechnics Dryfloor
 3. Buis
 4. Onderlaag voor ondersteuning
 5. Zwevende parket

Met tegels

Bestaande vloer of ondervloer 1.
Paneel Toptechnics Dryfloor 2.
Buis 3.
Tegellijm 4.
Tegels 5.

Ongeziene tijdwinst.

Onmiddellijk beloopbaar!

Versnelt de bouw doordat er geen droogtijd voor de dekvloer nodig is.

Bij traditionele stralingssystemen vereist de dekvloer altijd een droog- en uithardingstijd, variërend afhankelijk van de hoogte en het type toegepast materiaal, maar is over het algemeen nooit korter dan 3 tot 4 weken. Bovendien moet men na deze periode minstens een week wachten voordat de installatie voor de "eerste keer" mag worden opgestart volgens de UNI EN 1264-4 norm. Tijdens de plaatsing van de dekvloer is de bouwplaats niet toegankelijk, wat leidt tot verhoogde uitvoeringstijd en -kosten. Daarnaast neemt het risico op beschadiging van buizen aanzienlijk toe door de aanwezigheid van meerdere personen tijdens de dekvloerplaatsing. Toptechnics Dryfloor vermijdt al deze problemen.
De afwezigheid van een dekvloer vermindert niet alleen aanzienlijk de bouwtijd, maar stelt de installateur ook in staat om gemakkelijk alle bouwfases te controleren.
Dit voorkomt de noodzaak van externe interventie en vergemakkelijkt aanzienlijk alle door de normen voorgeschreven tests.

Toptechnics Dryfloor 13 mm en 25 mm


Bevat

Vloerpanelen

Premium vloerverwarmingsbuizen
Aluminium tape
Hulpstukken voor buizen
Ons dunste paneel is slechts 13 mm, waardoor de hoogte van de kamer minimaal afneemt.

Het meest geschikt voor:

Vloeren die al geïsoleerd zijn
Vloeren die niet geïsoleerd hoeven te worden
Ruimten waarin de toename van de vloerhoogte zo klein mogelijk moet zijn

Doeltreffend.

Onmiddellijke activering op volledig vermogen is mogelijk, het systeem voorkomt warmteverlies dankzij het echte isolatiepaneel.

Het Toptechnics Dryfloor-systeem reageert buitengewoon snel. In vergelijking met een traditionele installatie bereikt Toptechnics Dryfloor zijn volledige vermogen in slechts 45 minuten, wat 8 keer sneller is!
Dit opmerkelijke kenmerk maakt Toptechnics Dryfloor de ideale oplossing voor vakantiehuizen, sporadisch gebruikte ruimtes en alle gebouwen die gedurende vele uren per dag leegstaan.
Met Toptechnics Dryfloor kunt u vandaag de dag een hoog comfortniveau bereiken met een stralingssysteem op lage temperatuur, zonder dat de installatie voortdurend hoeft te draaien. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen en een verbetering van de levenskwaliteit.
Het hart van het systeem is het isolatiepaneel waaruit het bestaat. Veel stralingsinstallaties met een lage thermische inertie, zoals vele "droge" systemen, voorzien in een laag voor het plaatsen van de buis die is gemaakt van materiaal zonder thermische isolatie, zoals cement, vezelversterkte gipsplaat, vezelcement en dergelijke.De afwezigheid van een dekvloer vermindert niet alleen aanzienlijk de bouwtijd, maar stelt de installateur ook in staat om gemakkelijk alle bouwfases te controleren.
Dit voorkomt de noodzaak van externe interventie en vergemakkelijkt aanzienlijk alle door de normen voorgeschreven tests.

WIE WE ZIJN

Toptechnics is expert in plafond, vloer, -en wandklimatisatie voor particuliere en industriële projecten.

Algemene voorwaarden

Privacy & GDPR

 

INFO

Open ma-vrij 08u00-18u00

Bel ons op  +32(0) 11 64 18 51 (kantoor)

of op +32(0) 472 59 03 23 (Wim)

Afhalen te Heusden-Zolder

VOLG ONS