IN DE MEDIA

TopTechnics, de firma van Wim Borgers die onder meer klimaatplafonds en vloerverwarming verkoopt, is een samenwerking aangegaan met Ecopixel uit Turijn. De Italianen halen de afgedankte plastic buizen voor vloerverwarming op bij de Limburgse installateur, en verwerken ze tot modern meubilair.

TopTechnics heeft recent heel wat wijzigingen ondergaan. Wim Borgers kocht zijn vennoot Stijn Verheyen uit, en is nu alleen zaakvoerder. De firma verhuisde bovendien van Lummen naar Heusden-Zolder. Ook op ecologisch vlak beweegt er het één en ander. Zo verzamelt TopTechnics alle afgedankte vloerverwarmingsbuizen om ze te vermalen voor een tweede leven. Dat krijgen ze in Italië, waar er designmeubelen worden gemaakt van de plastic korrels. 

“We zijn daarmee niet aan ons proefstuk toe als bijdrage in de circulaire economie”, zegt Wim Borgers. “Zo krijgen onze afgedankte palletten een carrièrewending als sleutelhangers…”

Bron Made In Limburg

Toptechnics, een bedrijf uit Lummen dat actief is in onder meer klimaatplafonds en vloerverwarming, heeft een samenwerking afgesloten met de internationale fabrikant Viessmann. Meer concreet gaat het bedrijf van Wim Borgers en Stijn Verheyen de vloerverwarming van Viessmann in Limburg verdelen en monteren.

Viessmann is één van de toonaangevende fabrikanten van verwarmingsketels en andere toepassingen voor klimaatbehandeling. Zij werken samen met lokale groothandels en installateurs om hun producten bij de eindklant te brengen. Toptechnics, een jong bedrijf uit Lummen, wordt nu als go-between aan de lijst toegevoegd. De firma is gespecialiseerd in plafond, vloer en wandklimatisatie voor zowel particuliere en industriële projecten. Zaakvoerders Wim Borgers en Stijn Verheyen zorgen ervoor dat de projecten worden verkocht, uitgetekend en gemonteerd door erkende installateurs.

De samenwerking met Viessmann geldt specifiek voor de vloerverwarming. “Het is door de stijgende vraag naar deze toepassing dat we de handen in elkaar hebben geslagen met Viessmann”, vertelt Wim Borgers (in zijn vrije tijd ook frontman van coverband Boulevard Vinyl). “Wij zullen in Limburg instaan voor de verkoop en de montage van hun vloerverwarming. We zijn heel blij dat een gerenommeerde multinational als Viessmann ons heeft uitgekozen om deze samenwerking aan te gaan.”

Bron Made In Limburg

WIE WE ZIJN

Toptechnics is expert in plafond, vloer, -en wandklimatisatie voor particuliere en industriële projecten.

Algemene voorwaarden

Privacy & GDPR

 

INFO

Open ma-vrij 08u00-18u00

Bel ons op  +32(0) 11 64 18 51 (kantoor)

of op +32(0) 472 59 03 23 (Wim)

Afhalen te Heusden-Zolder

VOLG ONS