ELEKTRISCH

ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

Elektrische vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem. In keuken, woon- en slaapkamer, badkamer, serre, kantoorruimtes etc.

Elektrische vloerverwarming is uitstekend geschikt als bijverwarming. Als hoofdverwarming wordt dit gekozen bij specifieke situaties. (bv buitenverblijven) Maar om in het tussenseizoen een badkamer snel op te warmen kan het perfect.

SYSTEMEN

HET MAT-SYSTEEM

De Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer, wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, hobbyruimtes, recreatie etc.

 

HET KABEL-SYSTEEM

Het kabel-systeem is speciaal ontwikkeld voor installatie in cementdekvloeren. De onderlinge kabelafstand bepaalt het vermogen per m2. Hierdoor heeft u de vrijheid om meer vermogen (snellere reactie, hogere temperaturen) of juist minder vermogen (voor constante of lage temperaturen) te installeren. De kabel is vervormbaar en maakt de installatie eenvoudig. Deze kan door middel van Alu-tape worden bevestigd op Isorol en zwaluwstaartplaten of met tiewraps op betonnet. Tevens zijn er handige spacerstrips verkrijgbaar voor directe montage op de vloer.

De geavanceerde thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat uw vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur.

Beide systemen zijn VDE (Verbund der Deutschen Electrotechnic) gekeurd. VDE is een van de grootste technische en wetenschappelijke keurings instantie in Europa.

WIE WE ZIJN

Toptechnics is expert in plafond, vloer, -en wandklimatisatie voor particuliere en industriële projecten.

Algemene voorwaarden

Privacy & GDPR

 

INFO

Open ma-vrij 08u00-18u00

Bel ons op  +32(0) 11 64 18 51 (kantoor)

of op +32(0) 472 59 03 23 (Wim)

Afhalen te Heusden-Zolder

VOLG ONS